Hem 5 Företag 5 Specialsanering

Specialsanering

Socialsanering och smittsanering – akuta insatser och totalsanering som kräver särskild hantering

Ocab har lång erfarenhet av specialsanering som kräver speciell kompetens och hantering, såsom socialsanering i vanvårdade bostäder och smittsanering för att undvika spridning av sjukdomar. Vi utför både akuta insatser och totalsaneringar i svåra miljöer.

Ocab kan vid behov även utföra uppdrag utanför kontorstid för att minimera störningar i er verksamhet.

Socialsanering

Inom specialsanering hanterar vi sanering efter social misär och dödsfall. Det kan handla om bostäder där hyresgästen blivit avhyst eller som av andra skäl kräver speciella insatser och måste återställas, efter långvarig nedsmutsning, förekomst av kroppsvätskor, djuravföring och dylikt. Vi sanerar även i offentliga utrymmen och miljöer där snabb och korrekt hantering är nödvändig.

Våra medarbetare har tystnadsplikt avseende våra uppdrag och vi har som princip att alltid förhålla oss med visad hänsyn till berörda individer och andra inblandade.

Desinficering och sanering vid smitta

Vi sanerar och desinficerar utrymmen och inventarier från ämnen som kan framkalla sjukdom, som virus, vissa bakterier och andra smittämnen.

Vi har tydliga metodbeskrivningar och tekniska hjälpmedel att arbeta utifrån vid smittsanering för att säkerställa bästa möjliga resultat, våra medarbetares säkerhet och för att förhindra vidare smittspridning.

Våra metoder inkluderar allt från att använda rätt kemikalier på korrekt sätt till kassering och uppmärkning av engångsmaterial efter utförda uppdrag.

Självklart har våra medarbetare rätt specialkompetens och säkerhetsutrustning för alla uppdrag vi utför inom specialsanering.

Kontakta ditt närmaste Ocab-kontor med hjälp av formuläret nedan för mer information eller vid behov av saneringsinsats.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

Andra tjänster

Gratis videorådgivning

Via din mobil gör vår tekniker en första bedömning av skadan tillsammans med dig och rekommenderar vad du bör göra härnäst – utan ett fysiskt besök, helt gratis!

Bokning av tjänster på hemsidan

Vet du eller misstänker du att du har en skada? Beställ en besiktning, kontroll eller utredning direkt online.

Hitta ditt närmaste Ocab Servicekontor

Behöver du kontakta ett Ocab servicekontor i närheten där du bor? Sök med ditt postnummer och använd kontaktformuläret.