Hem 5 Företag 5 Elektronik

Elektronik

Sanering, återuppbyggnad och rekonstruktion av skadad utrustning

Med rätt kunskap och snabba insatser vet vi vad som ska prioriteras vid en elektronikskada för att nå ett framgångsrikt resultat.

Elektronik är vid en brand extremt utsatt. Förutom eldslågor så bildas också klorider som i kombination med fukt ifrån släckvatten eller skum kan göra att elektronik rostar. Elektronik kan också skadas vid andra typer av vattenskador eller av partiklar/damm från industriproduktion.

När en skada drabbar ett företag är det inte bara hårdvaran som är värd att rädda. I många fall är det mjukvara i datorer och servrar med sparad värdefull data som är avgörande att rädda. Ocab har möjligheterna att rädda värden och kan ge värdefulla råd i svåra situationer.

Ocab erbjuder även specialanpassade utrymmen där elektronik kan saneras med olika metoder och erbjuder återuppbyggnad och rekonstruktion av skadad utrustning. Vi kan också vara din partner för löpande underhåll av elektronikutrustning.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

Andra tjänster

Gratis videorådgivning

Via din mobil gör vår tekniker en första bedömning av skadan tillsammans med dig och rekommenderar vad du bör göra härnäst – utan ett fysiskt besök, helt gratis!

Bokning av tjänster på hemsidan

Vet du eller misstänker du att du har en skada? Beställ en besiktning, kontroll eller utredning direkt online.

Hitta ditt närmaste Ocab Servicekontor

Behöver du kontakta ett Ocab servicekontor i närheten där du bor? Sök med ditt postnummer och använd kontaktformuläret.